Mountaindrop - 100% Mumijo Shilajit

Prijs: €44,95 Beschikbaar1 - 2 werkdagen
Mountaindrop is verkrijgbaar in:
Mountaindrop is verkrijgbaar in:
Dit product is momenteel niet voorradig
Mountaindrop is verkrijgbaar in:

Vergelijkbare producten

MOUNTAINDROP shilajit is een natuurlijke harsachtige substantie die uitstraalt van de ongerepte hellingen van het Altai-gebergte. In de duizenden jaren van zijn ontstaan, wordt dit ‘bergpek’ sterk verrijkt met mineralen, vitamines en andere vitale eigenschappen.

Ingrediënten: 100% Mumijo Shilajit

Gebruik MOUNTAINDROP Shilajit:

Het product mag één keer per dag ingenomen, opgelost in warm water, thee of melk met een temperatuur tot 39 ° C. Gefilterd water wordt aanbevolen. De eerste doses moeten zo groot zijn als een tarwekorrel en later tot de grootte van een erwt. Ghee (geklaarde boter), kokosboter of honing kunnen ook aan de oplossing worden toegevoegd.

INNAME: Breek met een lepel een stuk shilajit af ter grootte van een tarwekorrel of ter grootte van een erwt en los het op in 200 ml vloeistof. Shilajit lost binnen enkele minuten volledig op. Roer en consumeer. 

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (0,2 tot 0,6 g) mag niet worden overschreden.

Na drie weken inname wordt een pauze van een week aanbevolen.

Waarschuwing: De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder medische zorg staat, neem dan contact op met uw arts voordat u dit of een ander voedingssupplement inneemt. Koel en droog bewaren, buiten het bereik van kinderen.

Reviews

Schrijf een review

Sportvoer.nl werkt zoveel mogelijk afvalneutraal

Klik hier voor meer informatie

 

© 2014 - 2024 Sportvoer.nl